Едукативни програм за децу „Био једном један сликар. Урош Предић” (линкови за пријаву)

У жељи да деци предшколског и нижег основношколског узраста на прикладан и занимљив начин дочарамо живот и стваралаштво једног од најпознатијих српских уметника Уроша Предића, у оквиру изложбе „Урош Предић. Достојанство свакидашњице” у Галерији САНУ биће реализован едукативни програм за децу „Био једном један сликар. Урош Предић”. Едукативни програм се састоји од три идентична интерактивна вођења, током којих деца, кроз интеракцију са оригиналним уметничким делима, едукативне игре и разговор са музејским едукатором, улазе у Предићев уметнички свет и откривају приче које се крију иза трагова његове четкице.

Учешћем у програму, свако дете ће на поклон добити дечју публикацију „Био једном један сликар. Урош Предић”. Публикација садржи кратке приче о Предићевом животу и уметничким делима, као и интерактивне, едукативне и креативне задатке.

На појединачном вођењу може учествовати максимално 30 деце узраста од 5 до 10 година.

Учешће детета потребно је пријавити попуњавањем електронског упитника, који се налази испод.

Улаз је бесплатан.

 

Субота, 23. март, од 12 до 13 сати
Линк за пријаву: https://forms.gle/e1R3YoWbswdmbt2A7

Субота, 20. април, од 12 до 13 сати
Линк за пријаву: https://forms.gle/RAKFSao5SFoR9fqL9

Субота, 18. мај, од 12 до 13 сати
Линк за пријаву: https://forms.gle/3Y29XVVYeLMEmT7Z9

За више информација можете се обратити музејској едукаторки Јелени Бобић позивом на број телефона 069/11-02-480 или путем мејл адресе decjiprogrami@galerijamaticesrpske.rs