Врста издањаЧасопис
НасловТрибина Библиотеке САНУ, број 8
Година2020
ИздавачСрпска академија наука и уметности
Уредник/УреднициМиро Вуксановић
Број страна351 стр.
ПисмоЋирилица
Формат24 цм
Цена600,00 динара