Пријаве за учешће на научним и стручним скуповима

Electron Microscopy of Nanostructures – ELMINA2020
Од 14. до 18. септембра

Српска академија наука и уметности, у сарадњи са Технолошко-металуршким факултетом Универзитета у Београду, Вас позива на другу међународну конференцију „Electron Microscopy of Nanostructures – ELMINA2020”, која ће бити одржана од 14. до 18. септембра 2020. у Српској академији наука и уметности. Презентације на конференцији биће пленарне (по позиву), а остале учеснике позивамо да пошаљу апстракте за оралне или постер презентације. Фокус конференције ЕЛМИНА2020 ће бити на методама електронске микроскопије примењеним у нанонаукама и нанотехнологијама (физика, хемија, наука о материјалима, геологија и биомедицинске науке).

За више информација, укључујући и импозантну листу пленарних предавача по позиву, посетите http://elmina.tmf.bg.ac.rs или контактирајте с нама преко извршног организатора конференције mice@panacomp.net.

Услед тренутне пандемије и неизвесности када ће бити готова и колико ће бити потребно да се ефикасни лекови и/или вакцина против COVID-19 пласирају широј јавности, ЕЛМИНА2020 се одлаже за следећу годину.

Безбедност је на првом месту!


BYEC 2020 Београд
3. и 4. јула 2020.
Српска академија наука и уметности

BYEC – SANU
Website

Due to the situation caused by the corona virus please be advised that the Belgrade Young Economists Conference is postponed until 2021. We shall keep you informed.
We apologize for the inconvenience caused by this and invite you to apply next year.

The Organizing Committee