Врста издањаПериодика
НасловТРИБИНА БИБЛИОТЕКЕ САНУ, година XII, број 12
Година2024
ИздавачСрпска академија наука и уметности
Уредник/УреднициМиро Вуксановић
Број страна225 стр.
ПисмоЋирилица
Формат24 цм
Цена1.120,00 динара